КИНГ ГЕО ДАТА Менаџмент

Е современа интерактивна платформа која ви овозможува детален увид во можноста за создавање и уредување на просторни податоци и картографски  прикази во зависност од вашите потреби

Софтверско решение за поддршка на Службата 112

ново софтверско решение за поддршка на Службата за системот 112, со што сме го подобриле и модернизирале нејзиното работење.

Системот за продажба и резервациja на билети

Корисник: ХЖ(Хрватски железници) Превоз на патници Новиот систем за продажба на билети е базиран на модерната технологија, која е во согласност со потребите на модерните корисници.

Новости

1.4.2019

Се одржа Денот на отворени интеграции 2019

Бројот на компании, вработени, вкупни приходи и извоз на ИКТ секторот во Хрватска расте, но предизвикот е да се најде соодветен број ИТ-експерти. Наведената ситуација може да се примени и на КИНГ ИЦТ, компанија која во 2018 година го потврди статусот на еден од водечките систем-интегратори во регион …

14.3.2019

Уште 7 дена до конференцијата „Ден на отворени интеграции“

Денот на отворените интеграции уште еднаш ќе ги собере домашните и светските стручњаци од деловниот и ИТ светот. Преку предавања, тркалезни маси, и работилници на технолошките партнери, посетителите ги очекува богата сестрана програма која ќе покрие теми од дигиталната инфраструктура, дигитализација …

8.3.2019

Наскоро Ден на отворени интеграции 2019

Ни претстои 14-тиот Ден на отворени интеграции на фирмата КИНГ ИЦТ, што ќе се одржи на 21 март во Загреб. Во своето ново издание, деловно-информатичката конференција повторно ќе ја собере деловната заедница, ќе доведе домашни и странски стручњаци и ќе побара одговори на прашањето како да се поврзат …

Контактирајте нè