Новости

КИНГ ИЦТ и Check Point за безбедноста


Дали Cyber просторот e доволно безбеден за Вашите податоци,  кои се опасностите и како да ги спречите? Одговорите на овие прашања Ви ги понудија  КИНГ ИЦТ и познатата компанија за безбедносни решенија Check Point  на настан посветен на Cyber безбедноста организиран на 20 април во хотелот Marriot во Скопје.

На настанот учествуваа предавачи од регионот - Хрватска, Србија, Босна и Херцеговина, но и од Русија. Посетителите имаа можност да слушнат за најактуелните
Cyber закани и да научат како да ги заштитат дата центрите и да се спротистават на DDoS нападите користејќи ги најновите начини за одбрана.

Дел од атмосферата погледнете ја на следниве фотографии