Новости

КИНГ ИЦТ на Microsoft Конференција на софтвер за управување со средства (SAM)


Конференцијата на тема "Управување со софтверските средства (SAM): дали сме подготвени на барањата поставени од страна на новите трендови?"  е одржана на 21.10.2014 година во хотел Doubletree by Hilton  во Загреб.

Конференцијата беше организирана од страна на Microsoft Хрватска, а нејзина цел е едукација на корисниците за тоа како успешно да ги зголемат нивните компании, намалат  трошоците и да ја зголемат безбедноста на податоците.

КИНГ ИЦТ на конференцијата учествуваше како покровител и со  предавање на  колегата  Даворин Перишиќ "САМ појдовна основа за големи организации".