Новости

КИНГ ИЦТ на саемот ASDA 2017


Во сплитската Спаладиум арена одржан е меѓународен саем за војна индустрија на кој е презентирана војна опрема, наоружување, како и бројни други сигурносни производи и решенија. На саемот учествуваа 138 излагачи од 23 земји, а меѓу нив беше и КИНГ ИЦТ кој ги претстави решенијата како паметна картичка, која овозможува високо ниво на осигурување, систем на електронска наплата на превоз  и софтверско решение за повикувачки центар 112. Повеќе за настанот во галеријата.