Нашите настани

11. Ден на отворени интеграции

Колку ќе бидеме конкурентни и атрактивни како друштво таква иднина ќе заслужиме. Ние, во бизнис-заедницата ИКТ (ICT) бараме видливи, мерливи и брзи промени кои во фокусот ќе ги стават интересите на општеството, стопанството и граѓаните, подготвени см …

Уште 10 дена до 10. Денови на отворени интеграции КИНГ ИЦТ

Ве покануваме да присуствувате на конференцијата, која годишно собира повеќе од 300 учесници, менаџери и членови на одборот на истакнати приватни и јавни компании, влијателни бизнисмени и експерти, претставници на јавната и државната администрација. …

Целта е достижна

Водечкиот регионален систем-интегратор, компанијата КИНГ ИЦТ веќе деветти пат ја одржа својата годишна конференција, „Ден на отворени интеграции“. И оваа година конференцијата обедини повеќе од 300 учесници од информатичката и од другите …

Одржана 8. конференција „Ден на отворени интеграции“ на КИНГ ИЦТ

Оригинални идеи што се пред конкуренцијата, мултидисциплинарност и долготрајна и фокусирана работа претставуваат предуслов за успех, истакна проф. Иван Ѓикиќ, најпознат хрватски научник во светот, во своето предавање за креативноста и образованието ш …

Ден на отворени интеграции 2012

Ден на отворени интеграции е конференција која со темите за развиток на информатичка технологија собра голем број на ИТ експерти, менаџери и претставници на јавната администрација.Организатор на Денот на отворени интеграции, веќе седми пат по ред, е …

Ден на отворени интеграции 2011.

На 17. март 2011. Одржана е шестата по ред конференција Ден на отворени интеграции (ДОИ 2011), во организација на компанијата КИНГ ИЦТ.Конференцијата беше посветена на прилагодувањето на јавниот и приватниот сектор поврзано со  влегување на Хрва …

Одржана Конференцијата Ден на Отворени интеграции

Загреб, 25. Март 2010 - 17.3. одржана е 5 Конференција Ден на Отворени интеграции, организирана од страна на компанијата КИНГ ИЦТ. Пред полна сала на хотелот Антуновиќ во Загреб воведниот збор го имаше претседателот на управата на КИНГ ИЦТ Пламенко …

Одржаната КИНГ ИЦТ со позитивен заклучок – Добар ИТ помага во оптимизација на работењето

Загреб, 18. март 2009. – Четвртата конференција на компанијата КИНГ ИЦТ овозможи над двесте експерти од Хрватска и регионот да се соберат на исто место. Учесниците од различни полиња како финансии, телекомуникации, државната управа и индустрија …