ПР-контакт

ПР-контакт


Ве молиме контактирајте нè за сите прашања во врска со компанијата КИНГ ИЦТ и нејзиното деловно работење.

T: 385 (0)1 3033 571
Е-пошта: komunikacije@king-ict.hr

За компанијата КИНГ ИЦТ д.о.о.

КИНГ ИЦТ на своите клиенти им нуди комплетни информатички и деловни решенија, од консалтинг, развој, изградба, одржување на информатичко-комуникациски системи, до обука за нивната употреба. Компанијата е регионален систем-интегратор, основана е во 1998 година, како една од членките на М САН-групација и во моментов вработува повеќе од 230 вработени.

Седиштето на компанијата е во Загреб, а има канцеларии во Сараево (Босна и Херцеговина), Белград (Србија), Скопје (Македонија) и Приштина (Косово).